Превключи на WordPress !

Желаете да мигрирате сегашният си уебсайт към нов, задвижван от WordPress : Поздравления, направили сте правилният избор!

WordPress е платформа, ползваща се с доверието на милиони хора, фирми и институции от цял свят, поради факта че дава : голяма стабилност, лесна е за експлоатация и позволява напасване за нуждите на клиента.

Без значение дали сегашният Ви сайт е статичен сайт, специфична разработка или задвижван от друг CMS – ние сме готови да Ви помогнем!

Самият процес на миграция от една платформа на друга е строго индивидуален, така както всеки сайт е различен сам по себе си.
Още преди процеса да е започнал, ние ще направим консултации с Вас с цел да планираме самия процес максимално добре и да отбележим последователността на всички действия.

Етапи от работния процес по миграцията на сайт

 • планиране на структурата на WordPress сайта
 • запазване на специфичната функционалност на сайта Ви
 • конфигуриране на хостинга спрямо нуждите на сайта
 • реорганизиране на съдържанието така, че да отговаря на WordPress стандартите (Posts, Pages, Custom Post Types, Fields)
 • прехвърляне на информацията от сегашния Ви сайт
  (текстове, бази данни, картинки, файлове)
 • отбелязване и следене на всички SEO аспекти за сайта
  (заглавия, мета описания, URL-стуктура, Canonicals и 301 препратки)

Без значение дали сайта Ви е онлайн-магазин, новинарски сайт, директория с обяви или друг сайт със специфична функционалност – ние сме готови да извършим желаната от Вас миграция към WordPress – свържете се с нас и нека обсъдим детайлите!

Ние ще се погрижим за всички технически аспекти, както по напасването на базите данни (SQL Mapping), така и по импортирането на съдържанието.

Заявка за услугата

 • Миграция на сайта към WordPress

Поради факта, че обема работа, свързан с миграцията от различни платформи и различни по големина сайтове е различен, е невъзможно да предложим фиксирана цена за услугата за всеки тип сайт.
Свържете се с нас и ние ще изготвим специална оферта спрямо нуждите Ви и типа на сайта, от който мигрирате към WordPress.

Времето необходимо за миграцията на сайта Ви към WordPress задвижван сайт зависи главно от обема на сайта и неговата специфична функционалност. След като ни покажете сайта си, ние ще обсъдим с вас процеса на работа и сроковете за изпълнение на задачата.

Желаете цялостна поддръжка за Сайта си?

БЕЗ такси за включване, БЕЗ минимален период от време, БЕЗ дългосрочни задължения !!!